Jag har ingen aning om vad som hände!

God morgon! Tänkte att jag skulle berätta lite för er hur det gick för Christian och alla låtar i Litauens Mello. Well, sorry to disappoint you, men jag ha inte den blekaste! Lyckades hitta länken till direktsändningen och tittade mig igenom ett program som mest liknande ett tråkigt Idol, dessutom på ett språk där man inte inte kan ett enda ynka litet ord. Deras regler är minst sagt komplicerade och det jag har fattat är i alla fall att man börjar med att jobba fram vilken artist man ska ha och då kör de covers första typ fem programmen. Efter det börjar man para ihop dom med de riktiga låtarna och sen fortsätter det i ex antal veckor till. Under kommentarerna till senaste inlägget om Eurovision så hittar ni alla regler. Fattar dock ännu mindre när man läser dom… 😉

Men jag tänkte att ni skulle få se dom låtarna som Christian hade med i alla fall! Det är inte alla så jag antar att dom är med i nästa tävling.

[youtube id=”sXD89T-ZyJA” caption=””]

[youtube id=”oQxQU9uHc4U” caption=””]

[youtube id=”YY1uDZjyNUI” caption=””]

[youtube id=”cOzCVKT_EK8″ caption=””]

Och ikväll blir det ännu mer musik då vi ska göra två låtar med RAW. Woop woop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.