Sit back and enjoy the ride

20140124-112142.jpg

Ja jösses var ska jag börja… Det händer MYCKET nu! Det började med rätt så drastiska förändringar i RAW för några veckor sen vilket ledde till att vi blev tvungna att göra om alla bakgrunder på alla låtar vi spelat in hittills (alltså dom som inte är släppts än) eftersom att vi skulle giga med dom nu i morgon. Detta i sin tur har lett till långa dagar på salongen och ännu längre kvällar i studion. Upp tidigt och sent i säng… Plus det har vi planerat allt som ska fixas runt omkring eftersom att vi dessutom spelar in vår musikvideo samtidigt och den måste ju så klart kicka ass! Kläder, hår, kamera crew, dansare, koreografi, affischer, hemsida, Instagram, facebook, osv…

Det har blivit många möten, telefonsamtal, sms- och facebook-konversationer, mycket pengar som lagts ut på olika grejer. Just nu är det min tur att fixa till håret lite av überbästa Hussein på salongen samtidigt som en av våra praktikanter hjälper mig med mitt löshår.

Ovanpå allt detta så händer det också en massa roliga och häftiga saker med naglarna! Tyvärr kan jag inte berätta än men sjukt kul är det i alla fall! 😉 (förlåt, jag hatar när folk säger A och inte B men jag kan inte hålla mig).

Samtidigt som att det är väldigt mycket kul saker så är jag så klart också stressad… Drömmer mycket stressdrömmar nu där jag måste rädda Marre ur femtioelva olika situationer och min nacke/rygg har blivit ett enda stort muskelpansar vilket gör att jag haft problem med känselbortfall och nedsatt styrka i höger hand senaste veckan. Har t.ex. sjukt svårt att bara skriva det här inlägget från mobilen. 🙁 Var hos min sjukgymnast i morse och hon bara skakade på huvudet. Sen vara det bara att sätta igång och trycka, knåda, sätta nålar och använda laser.

Vad gör man inte för konsten… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.