One Reply to “Ida Warg and her pink glitter nails”

  1. Hej! Jag vet inte om du fortfarande håller på med dans, men jag har ändå en fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Jag har dansat på en dansskola på Lidingö som heter Stage sen jag var ungefär 6-7 år. Eller när jag var riktigt liten dansade jag på en liten balettskola, men sen började jag på Stage. Där har jag dansat jazz, lite jazzfunk och disco. Nu är jag 13, snart 14 år och vill satsa på dansen. Funderar på Base23 men där måste man dansa balett också som jag aldrig gjort. Man kanske måste det på alla dansskolor? Så jag undrar om du har något tips på vilken dansskola jag ska börja på om jag vill satsa. Och är det försent nu när jag är 13 att börja med balett, ifall man måste dansa balett på vissa dansskolor. Jag har hört att balett är en väldigt bra grund för dansen, men är det försent nu? Är jag för gammal för att börja med balett nu, haha?
    Hoppas att du kan hjälpa mig med det här, kram Tovalisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.