One Reply to “Ida Warg and her pink glitter nails”

  1. Hej! Jag vet inte om du fortfarande hĂ„ller pĂ„ med dans, men jag har Ă€ndĂ„ en frĂ„ga som du kanske kan hjĂ€lpa mig med. Jag har dansat pĂ„ en dansskola pĂ„ Lidingö som heter Stage sen jag var ungefĂ€r 6-7 Ă„r. Eller nĂ€r jag var riktigt liten dansade jag pĂ„ en liten balettskola, men sen började jag pĂ„ Stage. DĂ€r har jag dansat jazz, lite jazzfunk och disco. Nu Ă€r jag 13, snart 14 Ă„r och vill satsa pĂ„ dansen. Funderar pĂ„ Base23 men dĂ€r mĂ„ste man dansa balett ocksĂ„ som jag aldrig gjort. Man kanske mĂ„ste det pĂ„ alla dansskolor? SĂ„ jag undrar om du har nĂ„got tips pĂ„ vilken dansskola jag ska börja pĂ„ om jag vill satsa. Och Ă€r det försent nu nĂ€r jag Ă€r 13 att börja med balett, ifall man mĂ„ste dansa balett pĂ„ vissa dansskolor. Jag har hört att balett Ă€r en vĂ€ldigt bra grund för dansen, men Ă€r det försent nu? Är jag för gammal för att börja med balett nu, haha?
    Hoppas att du kan hjÀlpa mig med det hÀr, kram Tovalisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.