Back to normal life

20140127-133630.jpg

Det absolut “jobbigaste” med att hålla på med musik är att kommer tillbaka till verkligheten efteråt. Man är i ett sånt enormt rus och så ska man helt plötsligt slängas ner på jorden igen och göra “vanliga” saker igen. Helt klart ett i-landsproblem och då har jag det nog ändå bättre är många andra då jag faktiskt får gå från ett kreativt jobb från ett annat. Men det känns ändå att det tar lite psykiskt på en.

Igår låg jag i vågrätt position praktiskt taget hela dagen. Kändes som att jag varit på ravefest i en vecka. Martin som varit hemma hos m&p och lekt med Boogie och jagar ekorrar två dagar i ras var i ungefär samma mode som jag. Inget röj för vår del helt enkelt och vi låg som två utslagna hjältar i soffan och myste tillsammans och blev ompysslade av Christian.

Apropå Christian, sitter med honom här nu på salongen och håller honom sällskap när han blir klippt och fixad av Bobby. Christian har ju varit superduktig och gått ner tio kilo på bara några månader så jag ville ge det till honom som en liten tiokilospresent. Ska bli jättekul att se resultatet! Han har ju typ lika långt hår som jag och nu blir det till strax ovanför axlarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.