Trip down memory lane…

Got_the_monday_bluesJösses vilken dag det har varit! Christian har blivit jättesjuk så jag flydde lägenheten och ska nu sova hemma hos mamma och pappa (första gången sedan jag flyttade hemifrån!). Det blev så klart en rätt så stökig natt för alla tre – Christian som hade feber, Martin som inte riktigt kunde acceptera att jag sov i sängen och Christian på soffan och jag som helt enkelt bara sov pissdåligt överlag. kl 6 ringde klockan och kl 8.30 var det dags för första kunden. Efter det har jag dessutom  hunnit hem till lägenheten, packade ihop lite grejer och tagit med Martin till Lidingö. Åkt tillbaka till salongen och sen hem till Lidingö igen. Jag kände att jag helt klart var värt lite måndagsmys så jag tog bilen till Statoil och köpte lite popcorn och choklad. Ahhh… så mycket minnen… Apropå minnen, på vägen hem kom jag på att i år är det tio år sedan jag tog mitt körkort och tio år sedan jag tog studenten!!!! SAY WHAT??!! När hände det och var tusan tog tiden vägen!! Helt sjukt… Nä, nu ska jag mysa lite med familjen. Eftersom temat blev lite “trip down memory lane” så slänger jag in en “gammal” dansvideo med min fina Ida när vi dansar bakom grymma Linda Pritchard. Mys så gott![youtube id=”ZYXpp919e88″ caption=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.