Follow me on Instagram

20140210-175852.jpg

Hej hej! Ville vara säga att jag lever och inte har övergett er. Tänkte också passa på att förklara att jag var inne på akuten i lördags och fick medicin som gör att jag blir enormt trött vilket gör att jag har svårt agg sitta framför datorn och skriva och redigera bilder för tillfället. Jag ska göra mitt bästa men just nu skulle jag bara behöva lägga mig ner och vila i soffan resten av kvällen.

Vill helst inte gå in på det mer detaljerat men det är ingen fara, jag mår relativt bra ändå, bortsett från tröttheten och ryggvärk. Hoppas att ni förstår. 🙂 Men vill ni titta på fler bilder så kan ni alltid gå in på min Instagram @celinaryden. Där finns huuuur mycket som helst!

Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.