Happy Valentine!

happy_valentines_day_hd-wideLove is in the air! Vet att det är många som stör ihjäl sig på alla hjärtans dag som t.ex. är singlar, men jag tycker inte att man bara ska fokusera på att ha en partner, man kan ju faktiskt skicka ut lite kärlek till vänner och familj också! Jag lägger lite extra kärleksfulla tankar idag till mina föräldrar som är tokbäst i världen, så klart mina stora kärlekar Christian och Marre men också till världens bästa bandkollegor Elin och Fabes och Universum som gav mig en ordentlig spark i baken för exakt två år sedan då jag mentalt bestämde mig för att ta nästa steg från dansen till musiken.

Jag har nog aldrig känt mig så “rätt” rent karriärsmässigt som nu. Att stå bakom någon och dansa och vara (jag citerar en vän) “rörlig rekvisita” var liksom aldrig riktigt min grej nu förstår jag. Däremot har dansen hjälpt mig på miljoner andra bra sätt och det är jag enormt tacksam över, men jag är också jätteglad att jag faktiskt vågade ta steget och göra det jag vetat att jag skulle göra sen jag började tänka.

Idag har jag och Marre haft sovmorgon och myst en massa och nu ska vi ut på en promis och sen ska vi förbi salongen och fixa lite grejer. Ikväll blir det så klart alla hjärtans dagmys med alla tre och så har jag faktiskt firat lite extra genom att beställa hem vårens nya färger och glittergeléer från LE. Min lilla kärlekspresent till alla mina fina kunder. <3 Vilken dras du till först? Har sett den översta glittergelén som heter något med mint och den är to die for!! Den svarta är för övrigt en Black Diamond! Den tror jag verkligen att ni kommer att gilla!LE_spring14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.