Skitsnack och åter skitsnack…

Naglar_och_skitsnack

Nu kommer ett lite mer personligt inlägg så häng med om ni vill. Ibland är det helt enkelt svårt att vara sakligt och opartisk och då måste man faktiskt få visa lite känslor också. La precis upp den här statusen på Facebook:

Alltså jag får KRUPP på vissa tjejer i nagelbranschen!! Skitsnack och m

ygel och blockning och “avfrienda” och lite mera skitsnack och “du får inte vara med” och blablabla…. Jag har en idé, varför inte STÖTTA varandra istället och sluta bete sig som en hög 12-åringar? Som tur är finns det ju faktiskt ett helt gäng underbara tjejer också så jag håller mig nog till dom istället. Finns det seriöst någon annan bransch där det är mer drama än den här? *kvadruppelfacepalm*

 

Det är MYCKET som hänt senaste tiden (för mig i alla fall) rent dramamässigt och allt har med naglar att göra. Bortsett från det vanliga dravlet med outbildade som fajtas med utbildade och vise versa, folk som kräker ur sig dumma kommentarer och allt det där “vanliga” som man måste handskas med, så har jag dessutom hamnat i tjafs med en distributör, en “nageldomare”, dragits in i en socialen-härva, blivit backstabbad och indragen i nåt slags mellanstadiedrama och nu då ännu en distributör som tydligen har något emot mig (och inte bara mig dock). Oh. My. God. Och då har jag nog dessutom säkert glömt bort hälften! Citerar en bild från Facebook, “vissa personer skulle behöva en high five……… i fejset……… med en spade”. Haha, som en annan BRA distributör svarade, glöm Big Brother och Paradise Hotell, släng in ett gäng nagelterapeuter i ett hus i 100 dagar och j*vlar vad ni skulle få se på drama! 😉
Jag är så TRÖTT på allt det här tjejjoxandet!! Jag tror seriöst inte att jag varit med om så här mycket kladd och mupperi sen mellan- och högstadiet. Snälla “vuxna” människor – VÄX UP!!!!!!!! Är det något – PRATA med den personen det gäller eller ta tag i saken istället för att ta bort folk från Facebook, börja snacka skit bakom den personens rygg, frysa ut, blocka, osv, osv, osv. Allt sånt där kommer garanterat bara att komma tillbaka till er själva. Var GLAD om det går bra för någon annan eller håll helt enkelt käften och spar er själva från att skämma ut er.

// Sociala nagelcoachen

The_only_person

3 Replies to “Skitsnack och åter skitsnack…”

  1. hahahah lät jävligt småbarns aktigt! fy faan.. stå på dig! trillade in här via fb 🙂 Tycker du alla kroppar är fina oavsett storlek? Kolla då in mitt senaste inlägg OM DU VILL och lämna dina åsikter, inget är rätt eller fel! 😀

  2. Åh, jag känner likadant!!! Så tråkigt att det ska vara så mycket avundsjuka & pekpinnar. Vi borde vara mer ödmjuka & hjälpa varandra!!! Jag trodde faktiskt inte att nagelbranschen va så här & det har gjort mig ledsen!!! Jag känner som du <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.