Meeting in Västerås

bild-2Sitter nu på tåget på väg till Västerås för nagelmöte. Ska bli spännande. 🙂 Gillar att åka tåg, väldigt avkopplande. Sen att det finns gratis wi-fi gör ju inte saken sämre. Gillar att kunna optimera tid så mycket som möjligt, så det blir att jobba 50 min dit och 50 min hem. Passar mig perfekt. Sen bär det direkt iväg till salongen. Ingen rast och ingen ro här inte. Den här veckan är lite speciell då det inte blir så mycket salong för jag ska faktiskt på kurs i morgon och på torsdag plus att vi har bokat in en fotografering med RAW inför nya singelomslaget. Haha, jag skulle nog kunna erkänna att jag är en riktigt kursoholic. Jag fullkomligt älskar att gå kurser! Kommer nog bli en hel del det här året, både inom naglar och fotografering. Sen är det ju det där problemet med tid… men men, allt går att lösa om man vill!

Nä, om man skulle ta och börja jobba då. Himla mysig arbetsplats det här – första klass på övervåningen med bord. Man tackar ja! 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.