Late night shooting with RAW

RAW_logo_fabes_smlOj oj oj, dom här senaste två dagarna har minst sagt varit intensiva! Har först och främst varit på kurs med supergrymma Karin Ström och jösses vad man är proppad med ny information! Är sååå glad, taggad, peppad och inspirerad nu tack vare henne. Jag behövde verkligen det! Sen igår åkte jag hem, hämtade upp resväskan med kläder och grejer och åkte ut till Rickos fotostudio för att först och främst plåta nya singelomslaget, men också lite andra bilder som behövs nu framöver. Som vanligt, trots att Fabes var sjuk och jag helt borta i huvudet, så hade vi grymt kul och Ricko är som alltid lika grym på att få fram snygga bilder! Här får ni några behind the scenes-bilder att kika på så länge…

RAW_ahoot_feb1 RAW_ahoot_feb2 RAW_ahoot_feb3 RAW_ahoot_feb4RAW_ahoot_feb5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.