I want to know what you are thinking

Hej hej! Händer det nåt kul? Här rullar det på med lite allt möjligt. Vi har börjat få tillbaka lite färdigredigerade bider från senaste plåtningen med RAW. Dom är såååååå snygga! Omslaget håller på att pillas lite med nu också, vilket så klart kommer att bli magiskt som alltid när man jobbar med bästa Ricko (och hans side-kick Morgan)!

Jag har en liten undran till er…. jag skulle verkligen behöva er hjälp nämligen. Bloggen är ju tänkt att handla om naglar, men det finns ju liksom inte en uppsjö av ämnen att hålla sig till direkt. Man skulle vilja spä ut det med lite annat, fast ändå på något sätt hålla sig inom ramarna, så vad vill ni helt enkelt läsa mer om?

* Foto?
* Personligt?
* Filmer?
* Videobloggar?
* Pod?
* Nagelbilder?
* Modetips?
* Åsikter/tankar?

Några förslag, men släng gärna ut allt ni kommer på att ni saknar eller vill ha mer av! Gärna mer detaljerat till och med om ni har något bra förslag. 🙂_MG_1231-Edit_sml
Photo: Richard Frantzén www.rick-y.com, Make-up: Maria Mroxx, Hair: Hussein Ali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.