Nagelkongressen Göteborg 29:e mars 2014

nagelkongressenÄr ni nagelintresserade (oavsett om du är professionell nagelterapeut eller kanske nyfiken på yrket och vill lära dig mer), så ska ni verkligen inte missa nagelkongressen i Göteborg den 29:e mars (obs! ändrat datum)! Det blir mässa, tävling (Sansa-mästerkapen), föreläsningar, workshops och till sist partaj! Det här är ett perfekt tillfälle att få träffa folk i branschen och nätverka lite och bara fylla två heldagar med det vi inte kan få nog av – naglar!! 😉

Jag kommer självklart att vara där med Team LE och tävlar i gelé master. Ska bli väldigt spännande men framför allt jätteroligt! Vi är ett riktigt härligt gäng som åker ner tillsammans och det vore ju så klart superroligt att få träffa er som läser här också, så tveka inte att komma fram och prata lite eller bara säga hej! 🙂

Här har ni en länk till nagelkongressens hemsida med all information och här är deras Facebooksida.

Hoppas verkligen att vi syns där! 😀

 

2 Replies to “Nagelkongressen Göteborg 29:e mars 2014”

    1. Jag åker med Karin och Lena och min modell så klart. Kanske ska med någon mer. 🙂 Abby och hennes modell kommer att bo med oss där nere också. Klart du ska dit! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.