TGIF!

TGIFKom precis hem från stan och har ikväll ätit världens grymmaste burgare och fudge brownie och firat vår käre vän Aaron som fyllde 28 i måndags. Yes, magen står i alla hörn. Har ju min “jobba hemifråndag” idag så jag tog helt enkelt med mig datorn och Marre hem till m&p och jobbade därifrån istället. Dock blev det inte så värst mycket jobb gjort då jag precis dessutom hämtat ut min nya iPhone 5s och det blev lite strul (för att uttrycka det milt) när jag skulle installera och sätta igång den. To make a long story short, ungefär 90% av allt innehåll försvann men som tur var lyckades jag rädda alla kontakter med iCloud. Detta efter mycket skrikande, panikande och allmänt kaos. När jag sen var klar var jag så slut i huvudet att det inte fanns någon energi kvar till jobb och sen skulle jag hem och fixa iordning mig för kvällen.

Haha, tog den här bilden på Martin idag. Han är ju något helt ofattbart besatt av ekorrar och hemma på tomten finns det en hel del, framför allt vid köksfönstret där man ser rätt ut till fågelbordet. Där brukar Marre stå och panikgråta så fort han får syn på en ekorre (eller ah, övriga delen av tiden står han faktiskt där och panikgråter för att förhoppningsvis få se en ekorre). Sen springer han med alla ben flygandes åt alla håll fram till altandörren och har sina panikattacker fram till att vi släpper ut honom. Detta beteende håller inte riktigt så jag bestämde mig helt enkelt efter ett tag att dra för gardinerna både i köket och för altandörren. Det var som att trycka på en avknäpp. Helt plötsligt stod han bara där i köket och såg ut som att han precis vaknat upp ur en psykos, “va, har det hänt nåt eller?”. Men helt och hållet går det ju inte att släppa dom små rackarna så efter ett litet tag hade han lagt sig så här, med sin leksakspepparkaka vid sin sida som han alltid har när han är hos m&p. Lillkorven, det är inte alltid så lätt. <3

Martin_pepparkakaNu ligger han här bredvid mig i soffan och är helt utslagen den lille kämpen. Christian är kvar ute och socialiserar och själv ska jag upp på kurs i morgon så det blir nog dags för sängen strax. Hoppas att ni har haft en mysig fredagkväll så hörs vi mer i morgon! Natti natt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.