First day at the new job!

academyofdivinebeauty

Idag är första dagen på Academy of Divine Beauty – en nagelskola/salong som hålls av fina Tammy som också var med och dömde min första tävling för några månader sen (hon ska också sitta domare på Sansa-mästerskapen nu om en månad). Hon behövde lite extra hjälp så då hoppar jag in som lärarvikarie. Ska bli väldigt kul!

Shit vad tiden har gått snabbt! Känns som att det var igår och hundra år på samma gång som jag tävlade! Och nu är det inte ens en månad kvar till nästa!! Känns roligt och nervöst på samma gång, men i och med att jag tävlar master den här gången då jag kvalificerade upp mig från förra tävlingen så går jag in med en väldigt prestigelös attityd. Det ska vara KUL och inte en massa dålig energi runt omkring! Har med samma modell som förra tävlingen och även om jag vet att hennes händer tyvärr kommer att ge lite sämre poäng (hon har fantastiska händer men på tävling är det miljoner små detaljer som spelar in) så vill jag ha med henne bara för att det blir en extra trygghet då hon redan kan en massa och vet precis hur allt fungerar. Modellen ska ju kunna minst lika mycket om regler och poängsystem som en själv. Men som sagt, den här tävlingen är det fokus på att ha roligt och att känna sig bekväm och trygg!

Nu – off to sjukgymnasten och sen ADB! 😀

1455858_10153511291170464_256154217_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.