First day – check!

Då var första dagen på Academy of Divine Beauty avklarad och avbockad! Nu hade jag ju inte så jättemycket ansvar och det var bara två elever som dessutom snart är klara med sin utbildning så dom skötte sig ju väldigt bra själva, men det var roligt att se hur de arbetade och kunna slänga in ett tips eller två lite här och var. Som sagt, undervisandet är något jag pysslat med senaste fjorton åren och jag kommer nog aldrig att kunna släppa det. Misstänker ju att det är farfars blod som rinner i ådrorna och det är jag i så fall bara stolt över. 🙂

Hänger ute i Väsby ikväll för Christian jobbar sent och eftersom jag inte kommer att kunna ta Marre på torsdag då jag ska ut och jobba på ADB igen så kom vi överens om att jag fick hänga här lite mer istället så slipper han konka på en massa grejer och Martin fram och tillbaka från Väsby den här veckan. Vi har dessutom en massa roliga grejer på gång med RAW så då hinner han hjälpa oss med det efter ordinarie arbetstid. Ni kommer att få en liten hint i morgon…. 😉

Nä, nu ska jag se om Top Model Sverige har kommit upp på TV3’s hemsida sen hoppar nog jag och Marlorb ner i sängen. Hörs mer i morgon! 🙂

Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.