Se hit – billiga naglar i morgon!!

Passa_på
Nu har ni en till chans att få billiga men bra naglar redan i morgon! En elev här tar gärna emot en kund kl 10 och då gärna en förlängning i antingen gelé eller akryl, 290 kr. Hör av er omgående vid intresse!

Överlag så är det här ett toppenalternativ om man är ute efter lite billigare men BRA naglar! Så fort du går till någon som sitter hemma eller på salong och tar underpriser så bidrar du också förmodligen till svartarbete vilket också gör att alla andra som faktiskt försöker göra rätt för sig blir tvingade att sänka sina priser och jobba för oacceptabla löner. Går du till en elev gör du ju faktiskt den en god gärning samtidigt då dom behöver öva så mycket som det bara går, och du bidrar även till att höja kunskapsnivån på branschen.

Så boka en tid hos en elev idag! 😉

DSC_0490

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.