Se hit – billiga naglar idag!!

Morgon morgon! Idag är alltså dag nummer två på Academy of Divine Beauty. Känns så fantastiskt skönt att bryta av med lite annat jobb och inte bara och sitta och traggla naglar på salongen hela veckorna. Oavsett hur roligt det är så blir jag som sagt väldigt lätt rastlös, plus att det är väldigt påfrestande för kroppen att hela tiden sitta i samma arbetsställning och inte röra på sig alls. Nä, många bollar i luften – så ska det vara! 😉

Sen råkar det vara så att min elev idag gärna tar emot en kund kl 13 idag (förlängning gelé, 290 kr, Mariatorget) så hör av er till mig så fort som möjligt om ni är intresserade! Det är toppen att stötta elever om man är ute efter en billigare behandling istället för att gå till folk som kanske istället sitter hemma och jobbar svart för samma summa. Det drar istället ner ALLAS löner. Så komsi komsi! 

Haha, alltså dom här nya oljorna… blev ju tvungen att köpa på mig ett nytt lass till slut så nu finns alla dofter igen plus två nya – mango och apelsin! Däremot finns det bara tre kvar till introduktionspriset så det är först till kvarn som gäller fortfarande (det gäller alla dofter). Funderade också på om jag skulle ha en liten drive på Shellac nu närmsta månaden i och med att de nya vårfärgerna har kommit. Vad tror ni om det? Vill ju använda mina nya fina färger så lite rabatt skulle kanske inte sitta helt fel? Har ni något förslag kanske, ord. pris är nu 550 kr för en färg, 590 kr för två.

På söndag kommer vi förresten att släppa en kul grej med RAW som jag vet att många har frågat efter, så håll ögonen öppna! Hörs lite senare!
_MG_1392-Edit_sml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.