Warning! – Brag post! ;)

academyofdivinebeauty
Okej, nu måste jag ju faktiskt skryta lite om min elev som jag hade idag på ADB! Hon skulle egentligen haft en kund men det hade strulat till sig så då tänkte jag att vi skulle kunna passa på att göra något med några av mina naglar som ändå hade gått av. Mina egna är ju som ni kanske vet inte en form och längd som man kanske börjar med så jag sa att vi självklart kunde göra det hon kände sig bekväm med. Cool som hon är ville hon ge sig på att malla långa spetsiga för att matcha dom jag redan hade så vi satte igång!

Första nageln gick vi igenom steg för steg och för varje nagel blev hon mer och mer säker och jag kunde ju inte göra annat än att bara sitta och le. Här har ni en av naglarna som hon knåpade ihop under vår “privatkurs”. 😉 SÅ himla bra!! Fatta att det här är hennes första mallade spetsiga nagel! Hon kommer att bli farlig kan jag lova!
bild

 

Förstå att så här duktig är eleverna och det är så värt pengarna! Ni får mycket mer än vad ni betalar för kan jag lova! Den här tjejen heter Nellie Berglund och vill ni följa henne på Instagram så kan ni göra det på @nellieberlund. Måste också pusha lite extra för utbildningen hon går på – Academy of Divine Beauty. Det är som sagt många som mailar och frågar mig om utbildningar och vilka man ska gå osv, här har ni en av utbildningarna som jag verkligen kan rekommendera. Jag har ju tidigare berättat om SANSA och att det är viktigt att utbildningen är med där (Vad SANSA är och vad dom gör kan du läsa mer om HÄR), och Tammy som äger den här skolan är också ordförande i SANSA. Hon sitter också bl.a. domare på en massa tävlingar och är en riktig räv i nagelbranschen. 😉

Så, nu har jag fått skryta av mig lite (och då måste jag också tillägga att den till och med är dubbelt så snygg i verkligheten!) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.