Sunny Saturday

Djurgården5
Åååh, vi har haft en sån supermysig lördag! Lååång sovmorgon och sen en TRE timmar lång promenad ut på Djurgården och söder. Efter det blev det så klart en nap för alla tre och nu håller Christian på att laga världens godaste burgare med potatisklyftor i ugnen. Yum yum!!

Igår och idag har det också tävlats en massa på Attitude-mässan och många har frågat varför inte jag är med. Kort sammanfattat så kan jag väl säga så här att jag hade faktiskt tänkt att vara med i fyra olika kategorier, men sen blev det så mycket med jobb och så blev jag ju sjuk och fick äta medicinen som jag blev så trött av osv, så jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på Sansa-mästerskapen i Göteborg om några veckor istället. Känner nu att det var helt rätt beslut! 🙂

Verkar som att det ska bli fint väder i morgon också så det kanske blir en till vårpromenad. Ja, idag kändes det faktiskt som VÅR. Helt underbart! Och väldigt komiskt hur pass mycket solen påverkar ens humör. Här är lite bilder jag tog förra året på en annan promenad på Djurgården… åååhhh vill ha mer vååååår!!
Djurgården9 Djurgården10 Djurgården14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.