New nails for Alexandra Nilsson aka Kissie

Nails_by_me_txtHej hej! Idag hade jag bland annat en av Sveriges största bloggare hos mig, Alexandra Nilsson eller kanske som mer känd “Kissie”. Läste ju hennes blogg lite då och då för flera år sedan när hon provocerade mycket men har inte sett så jättemycket sedan dess. Har mest hört att hon har bytt lite inriktning och utvecklats en massa så det var jättekul att få träffa henne idag! Väldigt rolig och gullig tjej! Måste ju helt klart börja läsa hennes blogg nu! 🙂 Hon hade spanat in en design från min Instagram så det blev babyrosa med guldglitter. Det har blivit en riktigt schysst klassiker bland mina kunder. Alexandra ska ju dessutom på Finest Awards nu på onsdag så det ska bli väldigt spännande att se naglarna med hennes outfit.

bild-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.