Migraine Tuesday

Migrän migrän migrän…. jävla migrän! Kände hur det började komma smygandes igår kväll innan jag gick och la mig. Sen på morgonen hade den satt klorna i mig. Fick som vanligt avboka alla kunder på salongen idag och hålla tummarna för att jag mår tillräckligt bra i morgon för att klara av en heldag. Det blir nog dags att testa migränmedicin för första gången idag. Christian ska ner till centrum på lunchen och försöka fixa något. Har suttit och pillat lite med bilderna från en av våra myspromenader i helgen för att försöka tänka på något annat (har tagit två Bamyl nu vilket gör mig supermegatrött och supermegayr). Tyckte att dom blev fina. 🙂

DSC_0490 DSC_0497 DSC_0515 DSC_0518 DSC_0527 DSC_0556 DSC_0561 DSC_0572 DSC_0591 DSC_0593

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.