High on life….

….eller ja… i alla fall på smärtstillande… Slängde ihop en cocktail med lite starkare grejor för att bli av med den här förbannade huvudvärken en gång för alla… nu sitter jag här och måste skriva om vartannat ord för att jag bara skriver fel hela tiden. Haha, skulle vara kul att låta det vara och se hur det skulle bli. Vi testar!

Idag var det lite lättare att jobba än igår. Men islutet av dagen blrjad jag känna huduväeken komma smygande ien. Tror att migränen har gått över till spånnaningshuvudvärk istället. Sjukt irriterane det där. Så fort man känner att migränen börjar avta, då tar det andra vid istället. Men jag lyckades ändå göra en hel del coola naglar trots allt! Ska visa er lite bilder sen så klart. Måste verkligen ta mig i kragen och ringa till läkarenoch få en remiss till en specialistläkare för just migrän. Var faktiskt hos en läkare på Capio Vårdcentral på Lidingö fr typ ett halvår sedan just för min huvudvärk. Hon bad mig att gå rakt på en linje, hålla armarna över huvudet, vrida på huvudet till höger och vänster, upprepa en mening och lite annat smått och gott. Efter alla desasa fantastiska övningar kunde hon inte konstatera vad som var fel på mig och sa att jag helt enkelt bara fick fortsätta ta smärtstillande.

Alltså om det finns något ställe jag ALDRIG skulle rekommendera till någon så är det Capio Vårdcentral opå Lidingö! Dom är så dåliga så att det är bisarrt och jag har varit nära att anmäla dom flera gånger! En läkare hade ingen aning om vad hon snackade om och vägrade ge mig medicin och ville istället sjukskriva mig i flöera månader, vilket skulle innebära att jag i princip skulle förlora precis allt jag har byggt upp med naglarna senaste året och dessutom bli tvungen att leva på mina sparpengar. Jag kände i magen att jag inte kunde lita på henne så jag gick till Cityakuten istället och där bara skrattade dom åt vad hon hade sagt till mig. Några minuter senare hade jag fått min medicin och fått order om att börja jobba som vanligt på måndagen. Idioter!!

Så där, nu känner jag att jag börjar få tillbaka koncentrationen lite. Nu över till något helt annat! Om det finns något jag stör mig på så är det folk som inte förstår hur de ska använda de och dem. Oh my god, så fruktansvärt svårt är det inte!! Jag ser seriöst vuxna människor som använder “dem” istället för “dom” i alla sammanhang och fraser för att dom tror att “dem” är ett finare sätt att skriva “dom” på. NEJ!! Det finns en grammatisk tanke bakom det, läs och lär:

1891190_258115621036653_737551090_n

Antingen väljer man att skriva “de/dem” eller dom rakt upp och ner helt enkelt. Är man osäker, kör på “dom”. Vet att jag ibland själv kan slänga in ett “de” ibland, men jag håller mig oftast till lite mer talspråk. MEN jag VET i vilka sammanhang som orden ska användas! Lär man inte ut sånt i skolan längre? Eller förr i tiden? Eller missade bara häften av Sveriges befolkning just den svenskalektionen? Haha, nä nu är jag lite bitter. Har varit rätt så bitter senaste tre dagarna men det har ju sin förklaring. Nu känner jag nog mig nog mest övervägande smärtstilleflummig ändå. 😉

Nä, nu blir det nog en kvällskiss med Marre och därefter sängen. Hörs mer i morgon! Förhoppningsvis en smärtfri sådan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.