Enjoying the sun

Marre_sol1
Tog den här bilden i morse när vi tog morgonkissen utanför huset. Sol… hur bra mår man av sol… Så här bra som Marre ser ut att göra helt klart! Skulle egentligen åkt in till salongen idag och gjort lite extra grejer men jag kände att efter den här veckan behövde jag en “sitta-hemma-utan-att-behöva-göra-något-särskilt-och-bara-återhämta-mig-dag”, så då blev det så. Om en liten stund ska jag och Marre ta en liten promenad ner på Gärdetängen, annars väntar jag mest på att min karl ska komma hem efter jobbet.

Huvudvärken känns bättre idag, däremot känner jag mig väldigt yr och omtöcknad. Det känns verkligen att kroppen har fått sig en rejäl omgång. Tänkte sitta och redigera lite nagelbilder under dagen också. La förresten ut en fråga på min Instagram för ett tag sen om hur jag skulle kunna förbättra mitt konto. De allra flesta ville se fler ste-för-steg-bilder. Det kan ju tolkas på lite olika sätt; är det steg för steg när jag jobbar, är det på en design som man ska kunna lära sig själv, osv. Jag har i alla fall börjat försöka ta fler bilder under tiden när jag jobbar så det tänkte jag lägga ut lite senare här också så ni får se. Kom gärna med lite åsikter eller så om det är något särkilt ni vill se. 🙂 Hörs lite senare!

Marre_sol2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.