Good morning!

Good_morning_txt_MG_1314-Edit_sml

Ja här sitter jag med frukosten i munnen och redo för lite hemliga nageläventyr. Killarna ligger och snusar i kapp i sängen fortfarande. Inte helt lätt att slita sig därifrån när dom är så där varma och gosiga. Sprang ner till Gärdets Djuklinik igår för att få Marre vaccinerad och senare på kvällen blev han lite hängig och hade förmodligen någon grad feber. Usch, mitt hjärta gick verkligen femtriljonertusenbitar. Som tur är gick det över relativt snabbt och nu verkar han må bättre.

Har förresten precis smörjt in naglarna med olja och handkräm, visst sörrö, det gäller att föregå med gott exempel här! 😉 Låter oljan stå framme på soffbordet och då vill man liksom ha den automatiskt. Den är ju för söt!! Har en olja kvar på salongen som jag kan sälja till introduktionspris sen är det ordinarie priser som gäller. Är redan flera som köpt som present till vänner också, jättekul!

Och juste det, ni har väl inte kunnat missa att vi faktiskt är nere på nummer 1 i nedräkningen nu..! I morgon smäller det! Nä, nu får jag nog allt ta och svepa téet och häva i mig resten av mackan för nu börjar det dra ihop sig. Hör lite senare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.