New single: RAW – We Don’t Give a (Huh Huh)

Omslag_FINAL_sml

Vår nya singel “We Don’t Give a (Huh Huh) är äntligen släppt!! Ni kan så klart hitta den på iTunes och ni vet att vi uppskattar allt stöd vi kan få, så vi blir så klart överlyckliga om ni skulle vilja hjälpa oss att nå toppen på listorna! Tack tack tack tack, och vi hoppas verkligen att ni gillar den! Om ni vill ha mer uppdatering från oss så kan ni gå in och like’a vår sida på Facebook: www.facebook.com/rawswedenofficial

Skriven av: Chris Snyder, Sara Biglert, Erik Grönwall (vinnare av Idol 2009), Celina Rydén och Elin Nyblom.

In_english//Our new single “We Don’t Give a (Huh Huh)” is finally released!! You can of course find it on iTunes and you know we appreciate all your support, so please help us reaching for the top charts! Thank you thank you thank you, and we really hope you like it! If you want more updates from us you can visit and like our Facebook page: www.facebook.com/rawswedenofficial

Written by: Chris Snyder, Sara Biglert, Erik Grönwall (Winner of Swedish Idol 2009), Celina Rydén and Elin Nyblom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.