Kick back, relax!

Spa_bath

Har precis lyxat mig med en riktigt spakur här nu på eftermiddagen/kvällen. Här är några av mina favoritprodukter som jag tänkte tipsa er om ifall ni också vill mysa till det.

Värmeljus – massor med värmeljus och doftljus! Vill du lyxa till det lite extra tycker jag absolut att du ska satsa på ett Voluspaljus med någon favoritdoft.

Sugar Scrub – Spa Organics. Jag gillar hela deras serie som ni kan hitta på www.nsisweden.se. Den här skrubben är verkligen to-die-for! Det är som sagt en sockerskrubb och ja, det är gränsfall att man bara vill stoppa den i munnen.

Bath Milk – Weleda, ett märke som jag också gillar väldigt mycket. Häll en skvätt i badet och låt doften av lavendel sprida sig i rummet.

Chamomile Shower Gel – Kerstin Florian. Jag är ju ett stort fan av kamomill och alla Kerstins produkter har en aromatiskt baktanke som t.ex. lugnande, antiseptisk, antiinflammatorisk, osv.

Mud Mask – Kerstin Florian. Självklart måste man ligga i badet och se helt gunkig ut i ansiktet, det hör ju faktiskt till!

Chamomile Body ScrubKerstin Florian (gillar den här skrubben också men det är nog bra om man väljer en per bad).

Moisture Mask – SPA Organics. Denna mask är alltså för hela kroppen, helt fantastisk!

Mineral Salt – Kerstin Florian. Toppen för själen och kroppen! Bra vid stressrelaterade tillstån och ger kroppen näring i form av mineraler.

Neroli Water – Kerstin Florian. Det här är en spray som känns otroligt uppfriskande för hyn och den luktar fantastiskt gott dessutom! Ger näring, återfuktar och lugnar överkänslig hy. Tycker att det är skönt att spraya över ansiktet med den här när man är klar. Som pricken över i:et!

Chamomile Body Spray – Kerstin Florian. Det här är en produkt som jag verkligen skulle kunna knarka sönder. Åter igen, kamomill och sprayen gör att man inte blir kladdig, utan den går istället direkt in i huden. Känns nästan som silke!

Badskum – Body Shop. Denna har jag faktiskt inte testat (har en väldigt spontant inköpt flaska från ICA här nedanför men jag tyckte att den här verkade lite mysigare).

Och så självklart avsluta med fluffig morgonrock!

Sen behöver man ju också lite avslappnande musik. För er som har tröttnat på klassisk spamusik här jag här mina tre favoriter just nu som är perfekt mysmusik. 🙂

[youtube id=”1PvBc2TOpE4″ caption=””][youtube id=”2fngvQS_PmQ” caption=””][youtube id=”pUjE9H8QlA4″ caption=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.