Pailsey heaven

Nails_by_me_txtTåve_paisley1 Tåve_paisley2 Tåve_paisley3 Tåve_paisley4 Tåve_paisley5
Tåve, tåve, tåve… Det skapas alltid magi på salongen när hon är där! Dom här ligger helt klart i toppen av mina all time favorites! Är väldigt inne på den här stilen nu som ni kanske märker… 😉

Och det har varit lite mobildrama igen senaste dagarna..! Var ute i Väsby och skulle starta om mobilen. I samma sekund som jag stänger av den kommer jag på att jag inte ändrat sim-kortskoden efter att jag fick min nya mobil… och hemma i lägenheten ligger koden… #facepalm #fail Har därför inte varit så kontaktbar men nu är det problemet löst det också! Sitter här nu och kollar på Top Model, varvar ner efter jobbet, redigerar lite bilder och väntar på att mina två myskillar ska komma hem. Så har ni försökt att kontakta mig på mobilen senaste tiden och jag inte svarat så beror det på det. Ska sätta mig och svara alla strax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.