Saturday morning

Good_morning_txt
Hej hej! Idag vaknade jag upp ute i Väsby i spökstudion. Haha, ja jösses vad vi har samlat ihop historier här nu… Marre har ju dessutom börjat se den som bor här med oss nu också, men han viftar bara på svansen så vi får väl lita på honom att det är en snäll person. Vet dock inte om jag gör det till hundra procent eftersom att när vi t.ex. sitter på pendeln och det går förbi en knarkare eller alkalits (ni vet när man gör sig så där osynlig och bara ber till Gud “kom inte hit kom inte hit kom inte hit”) då ska han alltid börjar vifta överdrivet mycket på svansen och praktiskt taget ropa in den där personen. En gång “ropade” han in en knarkare som i och för sig var “trevlig”, men som sa att hon tyvärr skulle bli tvungen att döda mig, Christian och Marre en dag. Så nja… han är väl kanske inte den bästa personkännaren… Men vad ska man göra. Hon lever ju här också uppenbarligen (ja det är en liten flicka) och bara hon inte skadar någon så. Ni kanske minns historien där jag och Christian ringde polisen för att vi trodde att vi hade inbrott? Då lär hon ha haft grymt kul…. 😉

Tror ni på spöken och sånt? Har ni några spännande historier att berätta kanske? Här får ni förresten en utmaning av mig. Sätt er i ett mörkt rum och höj volymen eller använd hörlurar och titta igenom hela klippet på ca tre minuter… Säg till om ni klarade det, och inget fuskande! 😀

[youtube id=”FUQhNGEu2KA” caption=””]

Idag ska vi hälsa på Christians mormor som fyller år och sen på kvällen ska vi på någon musiktävlingsgrej. Har fortfarande inte riktigt fattat vad det är men det heter Emergenza i alla fall. Blir nog sköj! Hörs lite senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.