“Spring” time in Sweden…

20140323-141022.jpg

Haha, snacka om växlande väder! Ena dagen är det snöstorm och andra kvittrar fåglarna, solen skiner och blommorna vajar i vinden. Det blev en jättetrevlig kväll igår faktiskt! Först lyssnade vi lite på så kallad “Metal Core”… tänk er metal fast matematiskt sjukt komplicerat med rytmiker… efter ca 20 min fick jag jordens skrattanfall när jag inte visste längre var i musiken jag skulle digga någonstans. 😉 Alltså dom som skriver sådan musik är verkligen musikaliska genier men det låter verkligen bara helt överkaosigt med allt growlande (vilket också är en väldigt avancerad teknik av sång faktiskt).

Efter att dom vi kände hade uppträtt så drog vi till en kompis arbete på “Prime Burger” på Birger Jalsgatan. Seriöst helt MAGISKA burgare och tillbehör! Är ni sugna på kött någon gång, åk dit! Bra priser också. Vi hängde där till stängning och hade det hur mysigt och trevligt som helst. Älskar när det blir lite såna där spontana kvällar. Marre hade det väldigt bra hos m&p så har fick sova över och så hämtade vi honom nu vid lunch. Haha, han brukar alltid vara helt död i ett dygn efter att han varit där bara för att sprungit runt på tomten så mycket och jagad ekorrar, möss och fåglar.

Idag har vi annars bara planerat in en riktigt myssöndag med massa serier och häng i soffan. Om precis två veckor så åker vi nämligen till Teneriffa och vi har som tradition att kolla igen hela första säsongen av Playa Del Sol innan vi åker någonstans, så vi tänkte dra igång första avsnittet nu. En av de bästa serierna någonsin! Här har ni faktiskt en bit av första avsnittet om ni skulle få feeling. 🙂

[youtube id=”w93puUJWN4Y” caption=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.