Competition preparations…

Competition_nails_txt1 Skärmavbild 2014-03-24 kl. 19.14.35
Nu ni börjar det närma sig för tävling nummer två! Ja nu kanske ni tänker, “Eeehh va?! Nu hänger vi inte med?!” och jag förstår det i så fall för jag valde att hålla väldigt låg profil den här gången. Jag ville inte att det skulle trissas upp och jag behövde hitta tillbaka till varför jag ville börja tävla från första början, vilket jag känner att jag har nu tack vare flera underbara personer runt omkring mig! Mycket så klart tack vare fantastiska och mysiga Karin och Lena på KN Nail Products (distributör av Light Elegance) som helt klart har tagit platsen som nagelmamma ett och två sen långt tillbaka, men också tack vare bästa Karin Ström som jag gick kurs för för ett tag sen och grymma Sandra Lennerdahl som jag hängt lite hos den senaste tiden. Nu äntligen känner jag mig glad, harmonisk och positivt inställd till allt och jag ser verkligen framemot helgen i Göteborg med Nagelkongress och allt vad det nu är! Dessutom kommer bästa Jim (nagelpappa och vår kemist i USA och ägare av LE) och hejar på oss vilket så klart känns otroligt kul och peppande! Vi är verkligen ett toppengäng som åker ner tillsammans och vi kommer dessutom bo på samma hotell som kongressen och tävlingen är. Hej ja tack!

Dom här naglarna knåpade jag ihop i fredags och det blir dom sista jag gör innan tävlingen. Gulp! Som sagt, känns fantastiskt skönt att äntligen har landat rent mentalt där jag vill vara – fokus på att bara njuta och ha kul! 😀 Idag har jag dessutom sprungit runt som en tok i stan och fixat med grejer inför tävlingen. Jag har bland annat beställt två nya hopfällbara OCH trådlösa lampor! Yey!! Dom ser ut så här…

31W634CbvtL._SX300_ 735as
Sen gjorde jag en stor beställning från LE med nya fräscha geléburkar (man ska alltid ha nya burkar på tävling) och lite annat smått och gott. Sen sprang jag förbi Värtan där all min post hamnar (idioter) och hämtade ut lite mera produkter och sen förbi Fältan och “Kjell och Co” för att köpa tryckluftspray (för att få bort damm från naglarna på tävlingen), skarvsladdar, grenuttag, gaffa och en extern batteriladdare till mobilen. Har tänkt att köpa en sån i hundra år men så nu kom jag äntligen till skott! Tänkte framför allt till Teneriffa nu om två veckor. Känns sjukt kul att ha både Göteborg och Teneriffa framför sig! Wiiee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.