Black paisley nails

Nails_by_me_txtElin_paisley1 Elin_paisley2 Elin_paisley3
Omg… den här dagen har minst sagt testat mitt tålamod… känner mig stolt som kom levande ur allt till slut! Hade inte med mig datorn igår när jag åkte ut till Väsby så det blev lite svårt med bloggandet. Fortsätter på Paisley-trenden som sprider sig som en löpeld bland mina kunder, och andra nagelterapeuter vilket är jättekul! Blir så himla glad när någon skriver att dom inspirerats av mina bilder. 

Christian är inte hemma idag och det är i princip alltid han som lagar mat (för att han helt enkelt är grym på det och jag har verkligen aldrig några bra idéer bortsett från typ spagetti och köttbullar), men idag tänkte jag att jag skulle köpa något som jag skulle laga själv. Behöver spara lite pengar nu inför Teneriffa och ah, skräpmat gynnar ju kanske inte kroppen superbra heller… Det slutade med att det blir minst lika dyrt som färdiglagat och smakade skit. Jag åt hälften och resten fick jag slänga och nu sitter jag här med kurrande mage. Grattis. Christian, kom hem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.