Q&A

Untitled-2
Då så, här kommer svaren från frågestunden! Jag hade en samtidigt på Instagram så jag tar med dom frågorna här också.

Nailsbyh
Hur gör manombre naglar med gellack? din naglar är helt insaaane, hu läckra som helst

Åh tack så hemskt mycket! : D Jag har bara jobbat med Shellac när det kommer till gelpolish och deras gelé vet jag att man inte kan blanda innan härdning. I så fall skulle jag nog använda deras additives (löst färgpigment) och trycka dit en fadening med det istället. : )

Emmateres
Är det dåligt för naglarna att använda gellack varenda gång? Ibland bränner det och gör väldigt ont när man använder lampan..

Gelpolish är väldigt skonsamt för naglarna så jag skulle inte oroa mig om jag var du. : ) Viktigt är bara att det framför allt tas bort på rätt sätt, det är i det skedet som man riskerar att skada nageln, men gör man som sagt rätt så är det ingen fara. Att det kan brännas lite är inte heller farligt, när gelé härdas så frigörs värme vilket man uppfattar som att det bränns lite.

Ellenbe
Mina naglar växer uppåt, ser ut som en skidbacke.. Vet du något man kan göra emot de?

Tyvärr finns det inte så mycket du kan göra själv mer än att hålla naglarna korta. Går du till någon som kan hjälpa dig med konstmaterial så finns det flera sätt att jobba på flr att få det snyggt. : )

Alexaraya
När ses vi ; ) ??

Idag!! : D  : P

Misspiagi
När kommer bild på mina senaste naglar ? ; )

Haha, men dom har ju legat uppe i två dagar? ; )

Skivadjordgubbe
Vilka egenskaper hos dig har bidragit till din framgång? : D

Oj, hm… Att jag är fett envis, att jag gillar marknadsföring och så kanske att jag är lite konstnärlig av mig. ; )

Carolinamroz
Kan du rekommendera light elegance?

Alla dagar i veckan! ; )

Tinastenberg
Vad tjänar du som mest i månaden på naglar?

Hihi, den siffran håller jag nog för mig själv ; ) Men tyvärr inte tillräckligt mycket för att nöja mig där jag är nu.

Skivadjordgubbe
Vem är din drömkund?

Lady Gaga, Miley Cyrus eller Rihanna tror jag : )

Cmirabilibus
Hur gammal är du? Och när började du med naglar? Gick du utbildning flest eller testade du lite hemma innan utb? : ) (stoooort celina-fan : D )

Haha, åh så roligt! : ) Jag är 28 och fyller 29 nu i juli. Jag gick min utbildning 2005 och hade i princip nästan aldrig hållit på med naglar innan. Kanske lite nagellack och någon gång hade jag nog limmat på lösnaglar från H&M, men jag har alltid varit väldigt konstnärlig av mig så när jag satt modell för en tjej som gick sin utbildning så var det helt enkelt love at first sight. ; )

Celina_txt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.