Nya rosa naglar till Kissie

Nails_by_me_txtKissie_scoop1 Kissie_scoop2 Kissie_scoop3 Kissie_scoop4
Blev mera rosa till Kissie men denna gång körde vi på nya snygga vårfärgen “Double Scoop” från Light Elegance och så lite bling bling så klart. Hon ville matcha sin vita klänning som hon ska ha på Finlands Blog Awards om några helger och då är det snyggt med naglar som sticker ut lite som ett smycke. Fick också använda mina nya favoritdekorationer som jag övertalat Karin att ta hem – snäckorna! *lyckosuck* Dom är så förbaskat söta och riktigt superheta, framför allt i USA. Inspireras ju mest av amerikanska nagelteknologer och har dreglat efter dom här snäckorna läääänge. ; )

Toppensnyggt blev det i alla fall och jag är helt överförtjust i färgen dessutom. Hon kommer garanterat att “werk it” på röda mattan med dom här tassarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.