Kissies naglar

Älskar bloggare med hjärtat på rätta stället, de som egentligen inte behöver skriva och fixa med naglarna på sin blogg men som gör det ändå och mer än vad man skulle kunna drömma om. Några av dom är Ida Warg, Annica Englund, Sara Jönsson, Keela och nu Kissie. Så himla söta tjejer som inte drar sig för att hjälpa andra. Såg några bilder som Kissie lagt upp både på sin blogg och sin Instagram nu för inte så länge sen.

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 15.13.30 Skärmavbild 2014-04-02 kl. 15.13.4320140402-151229.jpg

Såg ni förresten på Trolljägarna på TV3 igår med Robert Aschberg? Helt klart mitt nya favoritprogram just nu!! Det går ut på att ta upp det här med så kallade “nättroll” i ljuset och konfrontera dom. Love it!! Låg i soffan igår och dansade av lycka när Aschberg drar fram som värsta ångvälten och skrämmer livet ur de där små patetiska s.k. “människorna”. Kissie ska vara med i nästa program och hon är ju verkligen en person som har fått ta mycket skit genom åren. Det sjuka är att hennes små troll också smittar av sig på saker och personer runt omkring henne. Märkte ju även det när jag gjorde naglarna på Annica, till och med jag fick ju smaka på deras beteende vilket är helt absurt! Orkar inte dra fram allt som skrivs (och det är faktiskt 90% snälla och positiva saker), men jag kommer ihåg att det var bl.a. någon som började hetsa om att jag hade totalförstört Kissies nagelband, att man såg penseldragen i den rosa skimmerfärgen, att dom är fula, osv, osv. Haha suck… ni hör ju. Förstå att det faktiskt finns folk som sitter och anstränger sig för att hitta fel på allt hon gör och det värsta av allt är nog egentligen att det går väldigt långt ner i åldrarna. 10-12-åringar sitter och skriver fruktansvärda hatkommentarer som man aldrig ens själv skulle kunna formulera i huvudet!

När jag får barn så kommer jag hänga över huvudet på dom titt som tätt och vara stenhård med hur man beter sig på internet. Känns som att dagens föräldrar har skitit fullkomligt i det, eller så är det dom som sitter själva och skriver hatkommentarer på andra sidor. Så otroligt sorgligt att samhället håller på att förvandlas till en enda stor hatgrop. Känner man något så ska den andra personen banne mig få läsa det också utan några som helst konsekvenser, “inte för att vara elak, meeeeen…..!”. Men vet ni vad, det FINNS konsekvenser. Har du tur kommer du att slippa att Aschberg står utanför din dörr, men att kalla folk för saker och förtal är ett brott mot lagen. När jag råkade ut för den galne f.d. nagelterapeuten som gjorde diverse saker med min bild och hängde ut mig, då hade jag kunnat få ut upp till FEM MILJONER i skadestånd om jag hade dragit det till rätten. Halvkul att betala en sådan summa bara för att man är bitter och avundsjuk va?

Vad tyckte ni om programmet? Såg ni det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.