Mermaid Nails

Nails_by_me_txtMermaid1 Mermaid2 Mermaid3 Mermaid4 Mermaid5
Det här är helt klart några av mina absoluta favoritnaglar som jag gjort hittills! Jag kan inte komma över hur mycket jag tycker om dom! : D Hade inte bangat på att ha något liknande själv nu till Teneriffa men tyvärr finns det ingen tid för det. Funderar på om jag ska åka in till salongen i morgon och bara förlänga dom lite snabbt… vet inte… orkar man? Dom är ju fina som dom är nu bara det att dom är korta sen tävlingen vilket känns väldigt konstigt. Aja… får se… Skulle nog egentligen bara vilja göra ett par mandelformade vita och så kanske slänga på en liten snäcka (har blivit beroende av snäckorna som jag köpte in för ett tag sen, ni ser dom här ovanför också). Det tar ju bara sån jäkla förbannat lång tid att sitta och fixa dom! Önskar att någon annan hade haft tid för mig i morgon… buhuuu…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.