Day 6 in paradise

20140411-102150.jpg

God morgon! Hur har ni det där hemma egentligen? Har hört rykten om regn och andra tråkiga ord… Christian och jag har precis käkat lite frulle på Donken faktiskt. Vi har ju halvpension på hotellet men det är skönt att variera sig lite ibland. Tänkte att jag skulle sammanfatta resan lite med dom här två bilderna ovanför. ; ) Usch, i morgon är sista heldagen sen åker vi hem på söndag. Skulle gärna stannat väldigt mycket längre men sen saknar jag ju Marris så att jag håller att gå av på mitten så det ser jag framemot i alla fall.

Nu har vi tänkt att sätta oss på något mysigt café vid strandpromenaden och bara mysa resten av förmiddagen (det är lite mulet här nu men det brukar spricka upp fram mot lunch). Hörs lite senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.