Back in Stockholm

DSC_0001

Sent i söndags kväll landande vi på Arlanda och jag har redan hunnit med en rejäl arbetsdag och ska nu påbörja min andra efter semestern. Ingen rast och ingen ro här inte. Hur känns det att vara hemma igen då? Delat skulle jag säga. Vi hade det verkligen fantastiskt på Teneriffa och jag hade inte bangat på att stanna längre, kände framför allt att min kropp egentligen skulle behöva minst en månads semester men vad ska man göra. Är man egenföretagare så är man. Sen var det ju helt fantastiskt underbart att äntligen få träffa min bäbis Marre igen och vi har verkligen gosat hela kvällen, natten och morgonen. Mitt hjärtat krossades verkligen i tusen bitar när jag åkte hemifrån i morse och han stod där och ståg helt frågande och förstörd ut. Som tur är har han ju Husse att gosa med så länge.

Pappa drog ju dessutom på sig någon form av influensa näst sista dagen och jag känner mig själv rätt så hängig och har lite sjukkänlsa i kroppen fast att jag inte är sjuk. Det är ju tur i alla fall att det är påskvecka och att jag bara jobbar halvdag på torsdag sen har man ju faktiskt ledigt ända fram till på tisdag. Känner mig överlag lite på halvvarv och tung i både kroppen och huvudet, antar att det lägger sig närmsta dagarna. Hade verkligen hoppats på att kunna åka ut till landet nu i helgen men i och med att pappa blev sjuk så kommer vi inte att hinna klart med renoveringen innan dess så vi får skjuta på det tyvärr. Haha, Gud vad jag låter deppig men det är faktiskt mest att jag är fruktansvärt trött som sagt. Är i vilket fall som helst väldigt glad för att det varit så fint väder nu när vi kommit hem! Känns verkligen som att våren är på väg nu, håller tummarna för att det håller i sig. : )

DSC_0018
(haha, snygging där… hade tyvärr ingen bättre bild på mig själv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.