Glad Påsk!

20140419-164239.jpg

Hoppas att ni har en supermysig dag! Marre fick tyvärr en rätt så rejäl panikattack idag när vi skulle ut på promenaden. Vi satte oss först på en bänk i Tessinparken så att han skulle få lugna ner sig där, sen gick vi till Gärdetängen och gick runt lite i skogen där han började lugna ner sig på riktigt, men det tog nog en 45 min ändå totalt. Vår lilla skrutt. Det skär verkligen i hjärtat när han mår så där, vet ju dessutom precis hur det känns,
problemet är ju bara att jag inte kan förklara för honom att det inte finns något att vara rädd för. Man kan bara klappa honom, finnas där och vänta ut det.

Nu mår han bra i alla fall och har myst ner sig i mitt knä i soffan plus att vi har hunnit städa lite här hemma också så nu känns det bara mysigt. Har dessutom fått ett påskägg av m&p och en påskpresent av Christian som jag inre öppnat än, men tydligen ska det vara något handgjort godis som kostade typ 300 kr. Väldigt spännande! : ) Hur många ägg har ni hunnit samla på er idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.