Chanel Nails

Chanel_nails

Mår fortfarande kasst och har svårt att koncentrera mig så därför har det inte blivit så mycket bloggande. Har däremot lagt upp en hel del bilder på min Instagram så kolla gärna där ibland om ni vill ha lite mer update. : ) En av mina kunder, frisör-Elin @styleelin, la upp den här på sin Insta och jag var inte sen med att norpa den! Vi var förresten hos veterinären med Marre i morse och det visade sig att han har fått magkatarr av olyckan förmodligen. Det blir en tio-dagarskurs med medicin och specialmat beståendes av ris och kokt kyckling eller kokt fisk. Lillen… Men han klagar i alla fall inte över den nya menyn om man säger så…. ; )

Däremot, trots alla sjukdomar och elände, så fick jag ett väldigt trevligt samtal från USA vilket förhoppningsvis kommer att betyda en massa sjukt roliga och spännande saker och resor framöver! Är grymt taggad och ska börja med projektet i nästa vecka! Känns som att det här kommer att bli en väldigt rolig sommar. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.