9000 followers!

Skärmavbild 2014-04-26 kl. 13.06.26
Hej hej nagelbloggen! Här är det fortfarande sjukstuga. Känns verkligen som att jag blivit överkörd av en långtradare, nedslängd i en köttkvarn och sen slängd utför ett stup. Förstår inte riktigt hur nästa vecka ska gå till men håller tummarna för att det tar en dramatisk vändning till det bättre idag eller i morgon. En kul grej är att jag nu är uppe i 9000 följare på Instagram! 10k here I come! ; )

Har verkligen lagt ner mycket engagemang och kärlek på den sista tiden då det är ett fantastiskt sätt att sprida sitt namn och sina bilder till hela världen. Bloggen är så klart också fantastiskt kul men det är ju lite svårare med att få folk att se den och stanna kvar framför allt. Ska se om jag orkar redigera lite bilder idag och lägga upp här. Hörs förhoppningsvis lite senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.