Adrenaline Rush Nails

20140502-131008.jpg

20140502-131034.jpg

Tåve var på besök för ett tag sen och det här är nog första gången som en kund faktiskt (nästan) fick igenom sin vilja att köra på samma design som de gamla naglarna! ; ) De första brukar vara lite sentimentala men sen är de ändå superlyckliga när vi är klara med en nu design och är glada för att de bestämde sig för att göra en ny. Men i detta fall var jag tvungen att hålla med Tåve, dom passade henne så himla bra så vi gjorde bara några småförändringar men behöll samma känsla.

Tåve är för övrigt med i en rockgrupp som heter Adrenaline Rush och dom har precis släppt sin första singel! Ni borde verkligen kolla upp det om ni gillar rock och sånt. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.