När man talar om trollen…

Igår kväll/idag blev jag utsatt för droppen som fick bägaren att rinna över. Jag la upp en steg-för-steg-bild på det jag hann börja rita igår (är ute på landet och kände att nu ska jag äntligen ta tag i ritandet igen, vilket är rätt så stort med tanke på att det brukar gå en sisodär tre till fem år mellan varje gång). För kanske ett och ett halvt / två år sedan la jag upp min Taylor Swift-teckning på Nagelgodis och det var då som bästa Karin fick upp ögonen för mig och sen hamnade jag hos henne, så jag tänkte att det skulle vara kul att lägga upp den bilden först och främst för att det blir lite nostalgiskt för oss, sen också självklart för att inspirera alla de andra duktiga konstnärerna på sidan. För det är precis det vi gör – konst.

Skärmavbild 2014-05-03 kl. 12.23.22
La upp den här bilden och inte långt där efter börjar trollen smyga sig fram ur skogen. Grundklagomålet var att “Nagelgodis är en nagelsida och där ska man inte lägga upp något annat än naglar”. Ska också tillägga att tonen var minst sagt upprörd och hetsig och jag blev helt chockad över det enorma känslor som min bild hade dragit fram ur folk. Här har ni ett exempel:
Trolltider
Några minuter senare bombarderar denna person Nagelgodis med bilder som hon själv ritat med motiveringen “Måste väl också få lägga upp om du får ??”. Sen blev det väl egentligen bara värre och värre och till sist kom ett till huvudtroll in som började köra sitt race och då brast det för mig. Jag kan ignorera till en viss punkt men det här var som sagt inte helt rätt läge att börja mobba mig (för det var precis så det till slut blev, folk är verkligen helt fruktansvärda och vidriga).

Skärmavbild 2014-05-03 kl. 12.42.28
Att personer kan lägga ner så mycket energi och hat på en sådan här liten fjuttgrej är för mig helt ofattbart! Men jag förstår ju också att det har en rätt så stor del att göra med att det är just jag som la upp bilden. Det var kanske droppen för vissa och när väl en började då kom resten fram också och kommenterade och liknade och ställe upp sig som den vidrigaste mobben. Skulle ALDRIG vilja byta liv med någon av dom för de måste ha det helt fruktansvärt om de går runt med den här energin hela dagarna. Kollade runt lite på deras fb-sidor och det fanns ju en rätt så markant gemensam nämnare – det fullkomligt lyser i ögonen på dom hur jäkla misslyckade dom är och att de mår dåligt på riktigt över sina liv. Och det säger jag verkligen inte bara för att jag är förbannad, det syns. Tro mig.

Är inte jättesugen på att fortsätta lägga upp något på NG längre. Hoppas att det bara är en downer-period som snabbt går över, men som jag skrev igår så har det inte känts bra på ett rätt så långt tag och det här gjorde ju verkligen inte saken bättre. Så mycket som jag har försökt att inspirera folk och bara sprida kärlek och så får man sådan här skit tillbaka. Känns ju värt det. Älskar grundtanken med sidan och jag hänger där flera gånger per dag och tittar på alla fina bilder, men så kommer dom där vidriga trollen fram och förstör allt. Och visst, det är lätt att säga att man inte ska bry sig och allt det där, men när skadan väl är skedd då finns det inte så mycket mer att säga. Jag blev sjukt ledsen av det här, mycket för att jag som sagt redan var sårbar sedan tidigare. Grattis äckeltroll. Hoppas att ni mår sjukt bra nu och sitter där hemma i era sunkna socialbidragsbetalda lägenheter med en snorig unge på armen utan pappa och myser i er egen stinkande personlighet.

Men när jag väl bouncat tillbaka då får ni fan se upp.

Skärmavbild 2014-05-03 kl. 12.19.25

6 Replies to “När man talar om trollen…”

 1. Så tråkigt. ser det du
  Att dom inte kan uppskatta det du lägger ut… Jag ler varje gång jag ser det du visar upp.
  (Dock med en sting av avundsjuka … <3)
  Kan bara be dig att inte sluta lägga upp bilder.
  Dessa små avundsjuka människor som lever i sitt eget mörker .
  Ska man bara dissa.
  Vill bara att du ska veta att vi e många fler som uppskattar o ÄLSKAR dina bilder.
  Kram <3 <3

 2. En riktigt STOR kram på dig, gumman!!!
  Vore otroligt synd om du inte fortsatte lägga upp dina bilder och tutorials för OSS som faktiskt älskar det DU gör!!
  Trist när vissa inte kan ta att andra har större talang än de själva, för det verkar onekligen vara så.
  DU har långt mycket större talang än vad jag har men jag väljer att INTE vara avundsjuk utan istället se det som en utmaning att försöka komma i närheten i alla fall… En utmaning att kan DU så ska jag åtminstone kunna komma en bit på väg… Sikta på stjärnorna så når man kanske trädtopparna i alla fall…
  Du är en enorm inspiration och jag vill verkligen se mer av dina alster oavsett det är naglar, teckningar, musik eller dans!! Du är en otrolig allkonstnär så låt inte trollen trycka ner dig! Du är värd så mycket bättre!!!
  Många varma kramar från mig!!!

 3. Det finns folk till allt och ibland kan man tro att dom söker efter saker att klaga på. Du är riktigt duktig och det spelar ingen roll om du skapar din konst på just naglar eller på papper, riktigt duktig är du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.