Ombrenaglar till Kissie

IMG_0084IMG_0075
Herregud, har inte skrattat så här mycket på länge! Har fortfarande typ snor och mascara i hela fejset. XD Men vi lyckades faktiskt att få till lite naglar också mellan allt fnitter och babbel, en av vårens hetaste trender – ombrenaglar! Tänkte förresten om jag skulle sätta ihop en lista på lite trender som ni inte får missa nu iför våren och sommaren. Vad tror ni om det? Här har jag använt mig av mina nya favoriter just nu, pastellerna från Light Elegance (blått, rosa, grönt och orange). Love love love!

Pst, jag tänkte sätta ihop en obre/fade-kurs så fort lokalen är klar ute i Solna hos KN Nail Products. En halvdag typ där vi bara sitta och fadear. Vad tror ni om det då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.