Plaque of honor

LE_degree
Alltså wow wow wow!! Vilken otrolig ära!! Jag vet knappt var jag ska säga mer än att jag känner en enorm tacksamhet och som sagt ära! Var och hälsade på ute i Solna idag på Kn Nail Products för att köpa lite material och så överraskar dom mig med den här tavlan som jag fått skickad från Jim, Lezlie och Lexy från Light Elegance USA! Ska försöka förklara lite vad den står för…

Vad jag förstår av Karin så har man också grundutbildningar i USA men inte riktigt hos respektive märke utan mer som på “Beauty Schools”, sen går man som come-on-overs/snabbkurs hos det märket som man vill jobba med. Här i Sverige är det ju mer märkena som håller i sina egna utbildningar. I alla fall, då har dom skapat den här “Bachelor’s Degree” där de själva vidareutbildar folk på “Light Elegance University” och det är väl kanske lite mer åt tävlingsnagelhållet. Man går då fyra olika steg och när man är klar får man den här utmärkelsen. Det är alltså lite mer avancerat och visar att de terapeuterna som har den här utmärkelsen är på nästa nivå helt enkelt. Jim har ju träffat mig i Göteborg bland annat och har sett mina naglar irl och på en massa bilder så klart plus att vi har lite andra samarbeten ihop så han tyckte väl att jag var värd en sådan här och jag är så stolt så jag håller på att spricka!! Hur underbara är inte dom här människorna som visar all den här uppskattningen? Kärleksbomb skulle jag kalla det! ; )

Den här dagen blev ju helt enkelt bara bäst!! : D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.