In the head of Celina

In_the_head_of_Celina
Wohoo!! Äntligen fredag vilket betyder LANDET!! 😀 Nu när det äntligen är färdigrenoverat och beboeligt igen så kommer jag nog att försöka hänga där så mycket det bara går i sommar. Det är verkligen som att åka på spa/rehab/retreat, jag slappnar inte av lika mycket någon annanstans i världen. Tror att det har att göra med tryggheten av att fortfarande vara “hemma” men ute i skogen och vid vatten istället. Tystnaden där ute är helt magisk. Jag brukar alltid känna mig lite yr och trött första dagarna och jag tror att det beror på att luften är så ren och “nyttig”, kroppen är helt enkelt inte van vid det. Tänkte passa på att försöka göra klart min teckning nu i helgen också. : ) Får se om jag lägger upp den på Nagelgodis eller inte… kanske gör det som sagt bara för att jävlas men samtidigt vet jag inte om det ens är värt att lägga ner energi på.

Apropå allt det där så måste jag säga att jag nu känner mig relativt tillbakabouncad, mycket tack vare alla underbara människor som har pushat och peppat mig. En sak som känns väldigt skönt är att jag faktiskt har en hel del vänner som är storbloggare som vet precis hur det är och dessutom hundra gånger värre. Man får stötta varandra. Hörde förresten att “Trolljägarna” och Aschberg har blivit polisanmälda för att ha hängt ut folk blabla. Ja och gissa vilka det är som gnäller? Alltså jag kommer aldrig att sluta fascineras av hur folk väljer att bete sig bara för att de sitter och gömmer sig bakom en datorskärm. Det kommer alltid att vara en stor gåta för mig. Själv har jag ju träffat folk irl som har varit riktigt dryga och vidriga mot mig på nätet och då har de varit hur smöriga och “trevliga” som helst. Det är oftast först efteråt som jag kopplar ihop det att det är just den personen. Pinsamma människor. Så sjukt pinsamt.

Ibland får jag för mig att jag ska fråga ut personen som har skrivit något drygt och onödigt bara för att jag är på riktigt så fascinerad över deras tänk. Tyvärr får man dock ungefär samma iq-befriande svar som den första kommentaren så det brukar egentligen inte leda någon vart. Exempelvis som en idiot som gick in på min företagssida när hela den där teckningshärvan var. Jag hade lagt upp en bild på Keelas naglar när jag lagt nitar bl.a. på långfingret runt nageln och ut på sidorna. Människan kläcker ur sig “Är inte långfingarna väääääldigt breda?”. Jag svarade bara “nej”. Hon fortsätter då “okej, kanske bara ögonen som luras” blabla någonting och jag frågade “kändes det väldigt nödvändigt att skriva så?” och jag får svaret “ja för det ser ju inte bra ut”. Suck, jag skrev då att det är precis såna människor som henne som jag inte vill ha inne på min sida och rekommenderade henne att inte gå in där något mer. Det sas någon mer emellan där och jag sa att vill hon ha ett trevligt svar så får hon också ställa en trevlig fråga. Sista svaret från henne blev “Har man något som yrke måste man väll kunna ta en sådan fråga ? Utan att argt snäsa av personen .” Block, block och lite mera block på henne (och på Nagelgodis). Ja vad ska man säga, inte så att hon någonsin hade sagt så om hon stod inne på salongen och tittade på en av mina kunder.

För övrigt så måste jag säga att jag är sjukt överraskad över alla positiva kommentarer på Alexandra/Kissies naglar senast, inte en enda negativ kommentar! Eller ja, bortsett från andra nagelterapeuter som försöka ta åt sig ära och hinta om att hon ska gå till dom istället, men ah, så kommer det väl alltid att vara. Först håller man varandra om ryggen och sen så fort man får chansen så försöker dom fula sig. Men ett tips till er som håller på, jag ser. Jag är inte dum och jag ser väldigt mycket. Tråkigt bara sen när jag ska hålla kurser och platserna “tar slut”. Just saying… ; )

Nä, men jag måste säga att jag är helt otroligt glad över de senaste dagarna över allt fantastiskt som har hänt och händer hela tiden! Jag har så mycket roliga saker på gång att jag knappt hinner ta in allt. Håller verkligen tummarna för att den här förändringen som håller på att ske verkligen blir av, för det är precis det jag längtat efter. : )Celina_rock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.