In the head of Celina

In_the_head_of_Celina
Wohoo!! Äntligen fredag vilket betyder LANDET!! 😀 Nu nĂ€r det Ă€ntligen Ă€r fĂ€rdigrenoverat och beboeligt igen sĂ„ kommer jag nog att försöka hĂ€nga dĂ€r sĂ„ mycket det bara gĂ„r i sommar. Det Ă€r verkligen som att Ă„ka pĂ„ spa/rehab/retreat, jag slappnar inte av lika mycket nĂ„gon annanstans i vĂ€rlden. Tror att det har att göra med tryggheten av att fortfarande vara “hemma” men ute i skogen och vid vatten istĂ€llet. Tystnaden dĂ€r ute Ă€r helt magisk. Jag brukar alltid kĂ€nna mig lite yr och trött första dagarna och jag tror att det beror pĂ„ att luften Ă€r sĂ„ ren och “nyttig”, kroppen Ă€r helt enkelt inte van vid det. TĂ€nkte passa pĂ„ att försöka göra klart min teckning nu i helgen ocksĂ„. : ) FĂ„r se om jag lĂ€gger upp den pĂ„ Nagelgodis eller inte… kanske gör det som sagt bara för att jĂ€vlas men samtidigt vet jag inte om det ens Ă€r vĂ€rt att lĂ€gga ner energi pĂ„.

ApropĂ„ allt det dĂ€r sĂ„ mĂ„ste jag sĂ€ga att jag nu kĂ€nner mig relativt tillbakabouncad, mycket tack vare alla underbara mĂ€nniskor som har pushat och peppat mig. En sak som kĂ€nns vĂ€ldigt skönt Ă€r att jag faktiskt har en hel del vĂ€nner som Ă€r storbloggare som vet precis hur det Ă€r och dessutom hundra gĂ„nger vĂ€rre. Man fĂ„r stötta varandra. Hörde förresten att “TrolljĂ€garna” och Aschberg har blivit polisanmĂ€lda för att ha hĂ€ngt ut folk blabla. Ja och gissa vilka det Ă€r som gnĂ€ller? AlltsĂ„ jag kommer aldrig att sluta fascineras av hur folk vĂ€ljer att bete sig bara för att de sitter och gömmer sig bakom en datorskĂ€rm. Det kommer alltid att vara en stor gĂ„ta för mig. SjĂ€lv har jag ju trĂ€ffat folk irl som har varit riktigt dryga och vidriga mot mig pĂ„ nĂ€tet och dĂ„ har de varit hur smöriga och “trevliga” som helst. Det Ă€r oftast först efterĂ„t som jag kopplar ihop det att det Ă€r just den personen. Pinsamma mĂ€nniskor. SĂ„ sjukt pinsamt.

Ibland fĂ„r jag för mig att jag ska frĂ„ga ut personen som har skrivit nĂ„got drygt och onödigt bara för att jag Ă€r pĂ„ riktigt sĂ„ fascinerad över deras tĂ€nk. TyvĂ€rr fĂ„r man dock ungefĂ€r samma iq-befriande svar som den första kommentaren sĂ„ det brukar egentligen inte leda nĂ„gon vart. Exempelvis som en idiot som gick in pĂ„ min företagssida nĂ€r hela den dĂ€r teckningshĂ€rvan var. Jag hade lagt upp en bild pĂ„ Keelas naglar nĂ€r jag lagt nitar bl.a. pĂ„ lĂ„ngfingret runt nageln och ut pĂ„ sidorna. MĂ€nniskan klĂ€cker ur sig “Är inte lĂ„ngfingarna vÀÀÀÀÀldigt breda?”. Jag svarade bara “nej”. Hon fortsĂ€tter dĂ„ “okej, kanske bara ögonen som luras” blabla nĂ„gonting och jag frĂ„gade “kĂ€ndes det vĂ€ldigt nödvĂ€ndigt att skriva sĂ„?” och jag fĂ„r svaret “ja för det ser ju inte bra ut”. Suck, jag skrev dĂ„ att det Ă€r precis sĂ„na mĂ€nniskor som henne som jag inte vill ha inne pĂ„ min sida och rekommenderade henne att inte gĂ„ in dĂ€r nĂ„got mer. Det sas nĂ„gon mer emellan dĂ€r och jag sa att vill hon ha ett trevligt svar sĂ„ fĂ„r hon ocksĂ„ stĂ€lla en trevlig frĂ„ga. Sista svaret frĂ„n henne blev “Har man nĂ„got som yrke mĂ„ste man vĂ€ll kunna ta en sĂ„dan frĂ„ga ? Utan att argt snĂ€sa av personen .” Block, block och lite mera block pĂ„ henne (och pĂ„ Nagelgodis). Ja vad ska man sĂ€ga, inte sĂ„ att hon nĂ„gonsin hade sagt sĂ„ om hon stod inne pĂ„ salongen och tittade pĂ„ en av mina kunder.

För övrigt sĂ„ mĂ„ste jag sĂ€ga att jag Ă€r sjukt överraskad över alla positiva kommentarer pĂ„ Alexandra/Kissies naglar senast, inte en enda negativ kommentar! Eller ja, bortsett frĂ„n andra nagelterapeuter som försöka ta Ă„t sig Ă€ra och hinta om att hon ska gĂ„ till dom istĂ€llet, men ah, sĂ„ kommer det vĂ€l alltid att vara. Först hĂ„ller man varandra om ryggen och sen sĂ„ fort man fĂ„r chansen sĂ„ försöker dom fula sig. Men ett tips till er som hĂ„ller pĂ„, jag ser. Jag Ă€r inte dum och jag ser vĂ€ldigt mycket. TrĂ„kigt bara sen nĂ€r jag ska hĂ„lla kurser och platserna “tar slut”. Just saying… ; )

NÀ, men jag mÄste sÀga att jag Àr helt otroligt glad över de senaste dagarna över allt fantastiskt som har hÀnt och hÀnder hela tiden! Jag har sÄ mycket roliga saker pÄ gÄng att jag knappt hinner ta in allt. HÄller verkligen tummarna för att den hÀr förÀndringen som hÄller pÄ att ske verkligen blir av, för det Àr precis det jag lÀngtat efter. : )Celina_rock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.