Mermaid Nail Part 2 Speed Tutorial

Tutorial_txt[youtube id=”DaD0xHdCBIc” caption=””]

Mermaid_shellac
God morgon/lunch! Sitter här ute på landet i nya soffan och spanar ut över dimman som ligger här över Mysingen. Älskar verkligen vår nya soffa som vi har fått ut hit för den står vinklad så att man tittar rakt ut mot vår vägg som numera bara består av fönster från golv till tak och utanför är världens mysigaste utsikt över skogen och skärgården eftersom att vi bor en bit upp. Spa-feeling som sagt. Gjorde klart min andra speed tutorial till er idag också, hoppas att ni gillar den. Har några fler fingrar att ta mig igenom på den här designen så dom kommer om någon vecka, eller i veckan kanske…. : )

Eftersom att det är helg har jag också #throwback-tema på min Instagram så det kommer bli en massa roliga bilder på naglar jag gjort för ca ett år sedan. Lite kul att se också hur pass mycket man har utvecklats. Trodde själv inte att det hade hänt så jättemycket men jösses vilken skillnad! Väldigt roligt ändå att få det bekräftat. Mycket tack vare allt tävlande, så det är verkligen något jag kan rekommendera alla som jobbar med naglar – börja öva på tävlingsnaglar även om du inte ens ska tävla!

Hörs lite senare! : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.