9 hetaste nageltrenderna våren och sommaren 2014!

Nailtrends2014
Så, nu tänkte jag rada upp lite olika nageltrender som i alla fall är störst hos mig, tror dock att det här är rätt så generellt över hela landet. Som i kommer att märka är det också inte bara enskilda trender men också att de ofta är kombinerade med varandra. Låt oss börja.

1. OMBRE
Ombre, ombre, ombre. Kan man bli mer somrig och inne? Nä, jag tror faktiskt inte det. Jo förresten, om man kombinerar det med någon av de andra trenderna, men här har ni en grym grund att jobba med och det behöver självklart inte vara bara pasteller, tänk er en snygg naturell ombre som faddas ut i naturvit t.ex.? Mums!

Ombre
2. PASTELLER
Pasteller är något som alltid kommer tillbaka varje vår och sommar och det är väl egentligen inte så konstigt efter all kyla och allt mörker. Man vill piggas upp och man känner sig gladare och naglarna ska självklart matcha humöret!

Pasteller

3. MERMAID NAILS
Här kommer en av mina största favoriter just nu. Sjöjungfrur känns också lite somrigt och glatt och man tänker ju direkt på glittrande vatten och vajande sjögräs. Funkar självklart också fantastiskt bra med pasteller och ombre. Om ni klickar er vidare bland kategorier här nere i högerspalten så hittar ni “tutorials”. Där finns nu två filmer om hur man kan fixa till snyggaste sjöjungfrunaglarna hemma.

Mermaid_nails
4. NATURELLA NAGLAR MED MASSA GULDRINGAR
Här är också en trend som jag håller väldigt varmt om hjärtat då jag länge varit inne i en naturell period när det kommer till naglar. Kör själv på street/collage-trenden (eller vad man nu ska kalla det, tänk er Fanny Lyckman) och då passar dom här perfekt! Släng på massa guldringar i olika storlekar och vips är du hetare än hetast!

Naturella_ringar

5. NEONNITAR
En av de nyaste trenderna som garanterat kommer att ta sommaren med storm! Det här är dom som vågar att sticka ut och våga vara först! Tro mig, ni kommer att tacka mig sen. ; )

Neonnitar

6. STRECKDESIGN
Ännu en personlig favorit. Denna trend kommer främst från USA och det är där jag hämtar mest av min inspiration. Streck i alla väderstreck och vinklar ska det vara. Här gäller det att tänka till och dra fram sin kreativa sida.

Streckdesign

7. SNÄCKOR
Känner man att ja, Mermaid Nails är ju fint men att det kanske är ett lite stort steg att ta, då kan man ta och börja med att bara dekorera naglarna med en snäcka helt enkelt. Snygg, somrigt, trendigt och lite så där lagom utstickande. ; )

Snäckor

8. HANDGJORT NAGELSMYCKE
Här krävs det tålamod från dig som nagelterapeut eller från din nageltjej. Att bygga ett nagelsmycke från scratch med olika storlekar på swarovskis och kaviarkulor på en eller flera naglar kommer få alla dina vänner att dregla av avund, så det är helt klart värt allt pillande!

Nagelsmycke

9. MANDALAMÖNSTER
Här krävs det en lite högre nivå på konstnärlighet men det här är trendernas trender i sommar. Ska du vara den som sticker ut mest och gå i frontlinjen av trenden – here’s your thing! Mandalas är en buddistisk “symbol” och står bl.a. för avkoppling och att skapa nya idéer. När man mediterar kan man titta på en mandalabild som hjälp och man ska då “förlora sig i mönstret”. Men nu är det dags att rita upp dom på naglarna och här kan man verkligen låta fantasin sprudla!

Mandala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.