Smärtsamma sår av Depend gellack

Jag har fått en hel del mail med frågor från tjejer som sitter hemma och pillar med Depends gellack om man kan blanda, fixa och trixa på olika sätt. Jag själv känner inte att jag kan rekommendera att sitta och jobba med härdplaster utan utbildning och jag skulle nog be folk att istället satsa på kvalitativa nagellack eller gå till en salong för en professionell behandling av gellack. Det här klippet sändes idag på TV4 nyheterna. Inte så jättekul att råka ut för. Självklart kan man råka ut för reaktioner på salonger också, men det är väldigt mycket större risk att man råkar ut för det med billiga märken. Högre kvalité – ju bättre för dina naglar och din hud. Light Elegance är t.ex. ett av få märken som faktiskt är mer skonsamma för personer med allergier och jag vet flera allergiker som knappt ens kan titta på andra märken utan att få stora blåsor och sår på fingrarna, som utan problem kan använda sig av LE.

One Reply to “Smärtsamma sår av Depend gellack”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.