Nagellossning med Trind Nail Repair

Åter igen måste jag varna er för Trinds nagelstärkare. Här har jag ett praktexempel på vad som kan hända – kunden här har använt Trind en period och detta har resulterat i stenhårda naglar och nagellossning (ni ser det mest på ringfingrarna och lillfingrarna). Vi fixade till naglarna, kamouflerade nagelbäddarna och så skickade jag hem henne med en flaska “Sav your nails” och Light Elegance egna nagelolja som innehåller Tea tree vilket också hjälper naglarna att återhämta sig lite snabbare. Hon var så klart superglad att äntligen få dom fina igen och nu ska vi göra allt för att få tillbaka kvalitén på hennes egna naglar. Har du råkat ut för det här? Sluta omedelbart att använda Trind och kontakta en nagelterapeut som kan hjälpa dig med en behandling! Var också supernoga med att tvätta rent under naglarna så att det inte samlas bakterier.image

Så här har jag skrivit i ett tidigare inlägg 2012:

Tänkte varna er för ett märke som heter “Trind”. Dom hette “Trend” först och bytte senare till det andra för att deras nagelstärkande lack “Trind Nail Repair” förstörde folks naglar och blev förbjudet. Nu finns det igen under det andra namnet men är fortfarande lika farligt för det. I och med att det innehåller formaldehyd så får många allergiska reaktioner med svåra smärtor i naglarna/fingrarna, andra råkar ut för nagellossning och har sen problem med naglarna i flera månader efter. Det här lacket är väl känt hos nagelteknologer och det finns nog ingen som skulle rekommendera sin kund att börja använda det.

Tänk på att vara försiktig med nagelstärkande produkter överlag då nageln riskerar att bli för hård vilket i många fall leder till just nagellossning. Olja hellre in naglarna morgon och kväll vilket också stärker naglarna men på ett mer naturligt sätt.trind_nail_repair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.