Naglar på Stockholm Syndrome

Nails_by_me_txtsso_top2
För ett tag sen var snyggtjejerna i Stockholm Syndrome hos mig och fixade naglarna inför sin nästa musikvideo som de håller på att spela in i LA nu! Ska bli väldigt spännande att se! Dom här bruttorna har man ju nästan lust att slå till ibland, hur snygg får man va?! Vi körde på två varianter av nude. Charly har ju lite mer olivton i sin hy och då passar en lite mörkare nyans till henne. Cornelia är lite ljusare och det matchade vi också med en ljusare nude. Kommer inte ihåg exakta recepten men jag körde i alla fall lager på lager och jag har för mig att Charly fick Velvet Hammer + No Tan Lines och Cornelia fick No Tan Lines + två lager Natural Tip. Snyggt blev det i alla fall!

Corny_charly_nudeCharly_Corny1 Charly_Corny2Corny_salong3Corny_salong4Corny_salong5
Här är deras senaste video med Young Squage som också var och gigade på partybåten i helgen.

[youtube id=”bWW-q4UzB9I” caption=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.